'Hiçbir şey bizi durdurmayacak'

ABD'de meydana gelen protestolarda ABD Kongre Binası'nda vurularak hayatını kaybeden Ashli Babbitt'in protestolardan bir gün önce "Hiçbir şey bizi durdurmayacak" diye tweet attığı ortaya çıktı.

San Diego merkezli KUSI, Babbitt'in 14 yıl Hava Kuvvetleri'nde görev yaptığını ve 4 göreve çıktığını bildirdi. Kanala göre Babbitt'in Trump destekçisi olduğu biliniyordu. Babbitt'in Fox 5 kanalına konuşan kayınvalidesi, "Neden böyle bir şey yapmaya karar verdi bilmiyorum" diye konuştu.

'DC'YE BİR FIRTINA ÇÖKECEK'

Babbitt, ölümünden önceki günlerde Washington DC'de düzenlenecek eylemlere destek veren paylaşımları retweetlemişti. Babbitt'in son paylaşımında, "Bizi hiçbir şey durduramayacak... İstedikleri kadar denesinler 24 saatten kısa süre içinde DC'ye bir fırtına çökecek. Karanlık aydınlığa çıkacak" yazdığı görülüyor.

KİMLİĞİ PAYLAŞILMADI

Washington polisi, Kongre binasında bir kişinin vurularak öldürüldüğünü açıklasa da kimlik paylaşmadı.

'Hiçbir şey bizi durdurmayacak' ile ilgili etiketler Amerika protesto Amerika Birleşik Devleti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.