Protestolar kontrolden çıktı! Öldü diye bıraktılar...

ABD'de polisin boğazını sıkması sonucu ölen siyahi George Floyd'un ölümünün ardından başlayan protestolar durdurulamıyor. Yağmaların başladığı ülkede, dükkanını korumak isteyen bir kişi, protestocular tarafından öldüresiye dövüldü. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde adamın dükkanına girmek isteyenlere bıçak çektiği belirtildi.

ABD’nin Minneapolis şehrinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren George Floyd yeni bir protesto dalgasının fitilini ateşledi.

Siyahlara yönelik ayrımcılığın son bulmasını ve olaydan sorumlu polislerin yargılanmasını isteyen Amerikalılar, tüm ülkeyi yakıp yıkmaya başladı.

BIÇAKLA MAĞAZASINI KORUMAYA ÇALIŞTI

Olaylar ülke geneline yayılırken, Dallas'tan gelen son görüntü kan dondurdu.  Göstericiler, camlarını ve kapılarını kırdıkları bir mağazaya girmeye çalıştığı sırada, mağaza sahibi, eline aldığı bıçakla mağazasını korumaya çalıştı.

Protestolar kontrolden çıktı! Öldü diye bıraktılar...

ÖLDÜ SANIP BIRAKTILAR

Bu sırada çıkan kavgada, protestocular mağaza sahibini öldüresiye dövdü. Yerde bilincini kaybetmiş şekilde yatan mağaza sahibinin öldüğünü düşünen protestocular olay yerinden ayrıldı.

 

 

Protestolar kontrolden çıktı! Öldü diye bıraktılar... ile ilgili etiketler ABD polis protesto dallas mağaza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.