Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO

Evliliğini kurtarmak ve sakallarından kurtulmak için Zahide Yetiş'in programına konuk olan genç kadın, yaşadığı zorlukları anlatınca izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz sezon sakalları yüzünden sözlüsünün terk ettiği Aynur Hanım'ı sakallarından kurtaran Zahide Yetiş'in programına bu kez de Gülseren Hanım, aynı problem nedeniyle başvurdu.

TEDAVİ OLMAK İÇİN PROGRAMA BAŞVURDU

Kadın olmasına rağmen sakalları ve bıyıkları olan kadın, kocasından utandığını, insan içine çıkamadığını, lazer tedavisi görmesine rağmen bu durumdan kurtulamadığını söyleyen Gülseren Hanım, son çare olarak Zahide Yetiş'e sığındı. Zahide Yetiş, Gülseren Hanım'ı uzman doktorlara teslim edip tedavi ettirmeyi ve önümüzdeki günlerde büyük değişimi izleyicileriyle paylaşacağını söyledi.

Gülseren Hanım'ın hikayesini dinleyen izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

 HİKAYESİYLE İZLEYİCİLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Başına gelen olayı seyircilerle paylaşan sakallı kadın, "Doktora gittim hormonların bozuk değil dedi. Lazer tedavisine gittim çözüm buladım. Eşimin ailesi beni bu halimle kabul etmek istemedi. Sağ olsun eşim bana sahip çıktı." ifadelerini kullandı.

Hayat hikayesi kısa süre içinde sosyal medya kullanıcıları tarafından da paylaşılan Gülseren Hanım'ın değişimi kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO

Daha önce programa katılan Aynur Hanım sakallarından kurtulmayı başarmıştı.

Kadın olmasına rağmen sakalları bıyıkları olan kadın, sakallar yüzünden sözlüsünün kendisini terk ettiğini belirtmiş, "40 yaşındayım Hatay'dan geldim. 30 yaşından bu yana sakallarım çıkıyor. Ağda ve cımbızla daha önce aldım ama tekrar çıktı" diye konuşmuştu.

"BU NORMAL KARŞILANMALI"

 2014 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda Avustralya adına yarışıp birinci olan Conchita Wurst başlattığı akımla kadınların sakallı da yaşayabileceğini ve bunun normal karşılanması gerektiğini anlatmıştı.

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO - Resim : 2

Wurst, ödülünü alırken “Bu geceyi barış ve özgürlüğün hakim olduğu bir geleceğe inanan insanlara adıyorum. Siz kim olduğunuzu biliyorsunuz. Biz biriz ve durdurulamayız” diye konuşmuştu.

Upuzun saçları, koyu renk sakalları ve cüretkar giysileriyle Wurst, 290 puan toplayarak birinci olmaya hak kazanmıştı. 

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO - Resim : 3

Öte yandan insanların vücutlarındaki tüylerinden utanmamaları gerektiğini söyleyen çok sayıda ünlü isim, tüylerini göstererek objektiflere poz veriyor ve insanların kendileriyle barışık olmaları gerektiğini vurguluyorlar.

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO - Resim : 4

Paris Jackson

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO - Resim : 5

Madonna

 İŞTE DÜNYADAKİ SAKALLI KADINLAR

Sakallı kadının hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu! /VİDEO ile ilgili etiketler Zahide Yetiş sakallı kadın gülseren
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.