Profilime kim baktı uygulaması gerçek mi? instagram profilime kim baktı merakı büyüyor!

Profilime kim baktı uygulaması gerçek mi? Sosyal medya kulllanıcısı iseniz bu soru en az bir kere aklınıza gelmiştir. Son eklediğiniz instagram hikayesine kimlerin baktığını, yaptığınız bir paylaşımı kimlerin beğendiğiniz merak ediyorsanız özellikle instagramda profilime kim baktı uygulamarını da araştırıyor demektir.

Profilime kim baktı sorusunun yanıtı haberimizde. İnstagram profiline bakanları bulmak ve 'profilime kim baktı?' sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler, ilgili uygulama ve yöntemleri merak ediyor. Peki, instagram profiline bakanları görme uygulaması var mı ve profilime kim baktı öğrenebilir miyim? İşte detayları..

PROFİLİME KİM BAKTI UYGULAMASI GERÇEK Mİ?

Instagram kullanıcı milyonlar, özellikle profillerini kimlerin ziyaret ettiğini öğrenmek için uygulama araştırması yapıyor.

 

İNSTAGRAM PROFİLİME KİM BAKTI UYGULAMASI VAR MI?

Instagram - Facebook - Twitter profilime bakanlar kimler? sorusuna cevap olarak hem ücretli, hem de ücretsiz uygulamalar karşımıza çıkabiliyor.

Profilime kim baktı ücretsiz uygulaması doğru mu En çok Instagramda tercih edilen profilime kim baktı merakı devam ediyor

Bu uygulamaların doğruluğu ise büyük tartışma konusu. Kimi belli bir ücret ödeyerek profiline bakanları öğrenmek isterken, kimi ücretsiz olarak profiline bakanları öğrenebiliyor.

Instagram profilime kim baktı? Instagram profilime bakanları görebilir miyim?

Profilime kim baktı uygulaması gerçek mi? instagram profilime kim baktı merakı büyüyor! ile ilgili etiketler Instagram instagram profilime kim baktı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.