Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yusuf Adıgüzel’in yaptığı bir paylaşım, bir gün dolmadan Kızılay tarafından yerine getirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yusuf Adıgüzel önceki gün, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Adıgüzel Kilis’te iken çektiği bir fotoğraf ile yaptığı yaptığı paylaşımda, ”2 Yetim, 3'ünün annesi var. 1 anne, 2 baba, 2 damat şehit. Diğerleri anne baba şehit hepsi aynı evde yaşıyorlar. 12-13 yaşındaki erkek çocuklar (haftalık 50 TL) fırında çalışıp eve ekmek getirdikleri için fotoğrafta yoklar. Korona günlerinde bu küçük gelir de yok. Benim yeni haberim oldu. Sizinle paylaştım. Artık sorumluluk sizde. Kilis’te eşi dostu olan sorsun yardımcı olsun.

En azından Kızılay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İHH veya diğer Kurumlar üzerinden birşeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler.”yazdı.

Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu

PROFESÖRÜN DUYARLILIĞI KIZILAY’I HAREKET GEÇİRDİ!

Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Profesör Doktor Yusuf Adıgüzel’in yaptığı bu paylaşım üzerine, hemen hareket geçti ve aileye ulaştı. Yine Hayırda Yarış Derneği ile Elbirliği Derneği de, Kızılay ile beraber, yetimler ile öksüzlerin olduğu,küçük çocuklu aileye ulaşarak,gerekli yardımlarda bulundular.

Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu - Resim : 2

Bu güzel gelişme üzerine, Profesör Doktor Yusuf Adıgüzel,yine sosyal medya hesabından,bu durumu şöyle açıklayarak teşekkür etti.

“Dün Kilis’teki yetimlerle ilgili bir paylaşımda bulunmuştum. Sağolsun, Kızılay Genel Müdürü Sayın İbrahim Altan aileye ulaşıldığını ve gerekenin yapıldığını bildirdi. Allah razı olsun.
Hayırda Yarış Derneği’nden Fatma Yılmaz ve Elbirliği Derneği’nden Handan Karataş Hanımefendilere de ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim uzaklardan göremediğimiz nice yetimlere ve mazlumlara el uzatıyorlar.

Kilis veyahut başka yerde bu gibi ihtiyaç sahibi kişiler olursa haberdar olanlar yardımcı olmak isterler. Kızılay, IHH ve yerel STK’lar sizlerin/bizlerin küçük yardımlarıyla bu güzel işleri yapabiliyorlar. Korona bize ölümün o kadar da uzağımızda olmadığını bir kere daha gösterdi. Belki de biraz daha çevremize daha duyarlı, aktif ve sorumlu vatandaşlar olmalıyız. Selametle.”

Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu - Resim : 3

Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu - Resim : 4

İbrahim Altan

Profesörün duyarlılığı Kızılay’ı harekete geçirdi! Kilis’te çektiği fotoğraf ile ailenin sesini duyurdu ile ilgili etiketler Sakarya Kilis Kızılay Yusuf Adıgüzel ibrahim altan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.