Profesör ölümden döndü!

Prof. Dr. Sertan Ergun, görevli olduğu hastaneye giderken bir taksiyle çarpıştı. Doktor taklalar atan araçtan, burnu bile kanamadan kurtulmayı başardı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Mormenekşe Sokak'ta meydana geldi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ağız, diş, çene cerrahı Prof.Dr. Sertan Ergun, aracıyla hastaneye gitmek için yola çıktı.

Profesör ölümden döndü!

Ergun, Ali Yağcı'nın kullandığı taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Sertan Ergun aracı taklalar attı. Kazayı gören çevredekiler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerien gelen polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı.

Profesör ölümden döndü! - Resim : 2

YARA ALMADAN KURTULDU

Sertan Ergun hurdaya dönen araçtan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ters dönen araç çevredekilerinin de yardımıyla çekiciye yüklendi. Kaza geçiren Ergun, “Aşağıya iniyordum, taksiye çarpıp takla attım" diye konuştu.

Profesör ölümden döndü! - Resim : 3

ARKADAŞLARI YARDIMA GELDİ

Kaza haberini alan Ergun'un arkadaşları olay yerine geldi. Prof.Dr. Sertan Ergun, araçtaki eşyalarını topladıktan sonra arkadaşlarının aracıyla kaza yerinden ayrıldı.

Profesör ölümden döndü! ile ilgili etiketler İstanbul Ataşehir Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.