Prof. Hatipoğlu'ndan son haber!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Prof. Hatipoğlu sağlık durumuyla ilgili bilgi vererek sevenlerine mesaj gönderdi.

Koronavirüs tedavisi gören ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun merak edilen sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Prof. Hatipoğlu, twitter hesabından son olarak şu açıklamayı yaptı:

"Dostlarım. İnşallah sıkıntıyı aşacağım. Dualarınızla. Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz. Her kesimden, düşünceden, her meslek gurubundan. Küçüğü büyüğü, açığı kapalısı... 7 den 77'e. Sizi seviyorum. Yaptığınız güzel duaların milyoncasını Allah size saysın. Amin."

KORONAYA YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

Hatipoğlu virüse yakalandığını, "Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun" mesajıyla twitter üzerinden duyurmuştu.

 

 

 

 

Prof. Hatipoğlu'ndan son haber! ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Korona Koronavirüsü covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.