Prof. Dr. Tevfik Özlü: Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, koronavirüs (Kovid-19) vakalarının az olduğu yerde pozitif vakalarda sayıların artacağını belirterek, "17-18 bin civarında hastamız var. Belirti göstermeyen hasta sayısı 10 kat fazla. Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" dedi.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CNNTürk canlı yayınında konuşan Prof. Dr. Özlü, koronavirüs vakalarının az olduğu yerde pozitif vakalarda sayıların artacağını belirterek "17-18 bin civarında hastamız var. Belirti göstermeyen hasta sayısı 10 kat fazla. Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var" diye konuştu.

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var

Kurban Bayramının temastan dolayı daha riskli olduğunu belirten ve bayramda en iyi olanın evde oturmak olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özlü şunları ifade etti:

"Sıcak havada virüsün canlı kalma süresi kısalıyor. Gölgede bile salgın en yüksek boyutlarda devam ediyor. Hepimizin herkesin dikkat etmesi lazım. Virüsle beraber yaşamaya alışmak uzun süreceği gibi görülüyor. Şu an kırılgan bir dönemdeyiz. Şu dönemde dikkatli olmamız lazım."

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Türkiye'de 200 bin taşıyıcı var ile ilgili etiketler kovid-19 Taşıyıcı covid-19 tevfik özlü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.