Prof. Dr. Nurettin Yiyit: Sahura kadar aşılama yaparız

Gerekirse sahura kadar aşılama yapabileceğini ifade eden Prof. Dr. Yiyit, “Vatandaşımız aşı olma konusundaki istek ve arzusunu ortaya koyarsa biz 24 saat de çalışmaya razıyız” dedi.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit Ramazan’da aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgileri verdi.  TRT Haber canlı yayınında konuşan Yiyit, randevu saatlerinin gerektiği kadar esnetilebileceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: Dini anlamdaki Türkiye’deki en yetkili kurum olan Diyanet İşleri Başkanlığı aşının orucu bozmadığına dair beyanda bulundu. Ancak vatandaşımız genelde Ramazan ayında oruçlu saatlerde çok hareket etmeyi sevmiyor. Geçmişten gelen böyle bir alışkanlık var. Biz bunu da dikkate alarak akşam randevularını açık tutuyoruz. Hastanemizde saat 24:00’e kadar randevularımızı açtık. Randevular dolarsa biz bunu sahura kadar da uzatmak niyetindeyiz. Önümüzdeki taleplere bakacağız. Aşı yapılabilen hastanelerin çoğunda randevuların çoğu açık… Biz o saatte kaç kişinin geldiğini biliyoruz ona göre hazırlıklı oluyoruz. Randevu talepleri artarsa biz hem randevu odası, hem saatleri, hem de randevu aralığını genişletebilecek alanımız var. Yeter ki vatandaşımız aşı olsun. Vatandaşımız aşı olma konusundaki istek ve arzusunu ortaya koyarsa biz 24 saat de çalışmaya razıyız.

Prof. Dr. Nurettin Yiyit: Sahura kadar aşılama yaparız ile ilgili etiketler Nurettin Yiyit aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.