Prof. Dr. Nuran Yıldız yazılarıyla SuperHaber'de!

“Liderler, İmajlar, Medya”, “Tanklar ve sözcükler” ile “Aşk Yüzyılı Bitti” kitaplarının yazarı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Nuran Yıldız yazılarıyla SuperHaber'de...

Türkiye'nin kalemi en etkili iletişim akademisyeni Prof. Dr. Nuran Yıldız, medya, siyaset, iletişim ve hayat üzerine yazılarıyla bugünden itibaren SuperHaber'de okurları ile buluşuyor.

Nuran Yıldız, bir süre önce, "Şimdi gitme vakti..." demiş, "Dostlar vedalaşmaz... Bir şekilde bulurlar birbirlerini..." notunu da düşerek, yazılarına kısa bir ara vermişti.

Prof. Dr. Nuran Yıldız yazılarıyla SuperHaber'de!

Köşe yazarlığını "yazmak bir virüstür" şeklinde tanımlayan Prof. Dr. Yıldız, o "virüse" daha fazla direnemedi ve eski dostlarıyla yeniden buluşmak, birlikte yürüyeceği yeni dostlar edinmek için SuperHaber ailesine katıldı.

 Prof. Dr. Nuran Yıldız yazılarıyla SuperHaber'de! - Resim : 2

'Köşe yazarlığının etkisizleştiği'nin söylendiği bu günlerde; asıl, yazıyı yazana bakmak gerektiğinin altını çizen Nuran Yıldız, okurlarına şöyle "merhaba" dedi;

"Artık. Siyasetten spora, ekonomiden aşka, her konuda ama sadece işin iletişim yanıyla hayata dokunan yazılarla buradayım. Sevenin gözü aydın, sevmeyen kendi yoluna."

İŞTE PROF. DR. NURAN YILDIZ'IN SUPERHABER'DEKİ İLK KÖŞE YAZISI...

 

 

 

Prof. Dr. Nuran Yıldız yazılarıyla SuperHaber'de! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız SuperHaber Yazar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.