Prof. Dr. Hasan Yüksel'den hasta yakınlarına saldırı

İzmir'in Bornova ilçesinde görev yapan Çocuk Alerji ve Astım Uzmanı Prof. Dr. Hasan Yücel, kliniğine giden hasta yakınlarına saldırdı. O anlar hasta yakınının cep telefonu kamerasına yansırken, olay sosyal medyada gündem oldu.

Olay, saldırıya uğrayan hasta yakınının durumu sosyal medyada açıklaması ile gündeme geldi.

İddiaya göre bir süre önce Bornova'da görev yapan Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğine çocuklarını getiren aile, 3 aylık tedavi sürecinin işe yaramaması nedeniyle yeniden kliniğin yolunu tuttu.

Önceki ziyaretlerinde doktorun ters cevaplarına maruz kaldığını öne süren baba Çağlar Uluğ, çocuklarının sağlığı için bu duruma katlandığını belirtti. Ancak son randevuda doktorun kendisine saldırdığını söyleyen Uluğ, o ana ilişkin görüntüleri YouTube'da yayınladı

Süreci video altındaki açıklamada anlatan Uluğ, "Merhaba, bugün Prof. Dr. adlı çocuk alerji doktorunun İzmir / Bornova ilçesindeki özel kliniğine, 3 ay boyunca devam ettiğimiz tedavi sürecinin bir yenisi gerçekleştirmek için gittik. 3 ay boyunca uygulanan yöntemlerin işe yaramadığını, farklı tedavi yollarının bulunması gerektiğini söylediğimizde bağırarak küfür etti. O anları videoya almak istediğimizde yaralamaya teşebbüs edip darp etti, boğazımı sıktı. Aynı zamanda Celal Bayar Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan bu doktorun bize yaptıklarını yayınlamanızı rica ediyoruz. Zira bugün itibariyle kendisi hakkında hukuki yollarla hakkımızı aramaya başladık. Böyle doktorlar istemiyoruz!" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Hasan Yüksel'den hasta yakınlarına saldırı

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Daha sonra durum Ekşi Sözlük'te gündeme geldi. Yakın bir tanıdığı aracılığı ile konuyu sözlüğün gündemine taşıyan Uluğ, darp raporu alıp doktordan şikayetçi olduğunu aktardı.

Olay videosunu da paylaşarak sesini duyurmak isteyen Uluğ "Bir aileye henüz 10 aylık bebeklerinin önünde yaptığı bu davranışı kesinlikle kabul etmiyoruz." dedi.

Konu hakkında Ekşi Sözlük'te 30 sayfaya yakın yorum yazıldı. 

Prof. Dr. Hasan Yüksel'den hasta yakınlarına saldırı - Resim : 2

Prof. Dr. Hasan Yüksel'den hasta yakınlarına saldırı ile ilgili etiketler İzmir doktor Darp Saldırı Hasan Yüksel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.