Prof. Dr. Hasan Köni: Bizim erkekler Ukraynalıların gelmesini bekliyor ama maalesef Avrupa'ya gidiyorlar

Prof. Dr. Hasan Köni, Habertürk'te katıldığı yayında Ukraynalı mültecilerin durumunun ne olacağını ile ilgili soruya "Bizim erkekler Ukraynalıların gelmesini bekliyor ama maalesef Avrupa'ya gidiyorlar" şeklinde yanıt verdi.

Dünya Rusya'nın Ukrayna'nın işgaline odaklanmışken, Prof. Dr. Hasan Köni, Habertürk canlı yayınında mültecilerle ilgili mide bulandıran yorum yaparak skandala imza attı. 

Program sunucusu Hülya Hökenek, konuğu Prof. Dr. Hasan Köni'ye savaşla birlikte 1 buçuk milyona ulaşan Ukraynalı mülteci sayısını ve bu sayının nerelere varacağını sordu.

"TÜRK ERKEKLERİ UKRAYNALILARI BEKLİYOR AMA MAALESEF AVRUPA'YA GİDİYORLAR"

Köni ise bu soruya skandal bir cevap vererek tepki çekti.

Ukraynalı mülteci sayısının daha da artacağını söyleyen Köni, "Tabii daha da artacak. Bizim erkekler Ukraynalıların gelmesini bekliyorlar ama maalesef Avrupa'ya gidiyor. Bu da bir başka konu. Onu edebiyat olarak söylüyorum tabii ama bu gittikçe de artıyor." diye konuştu.

 

Prof. Dr. Hasan Köni: Bizim erkekler Ukraynalıların gelmesini bekliyor ama maalesef Avrupa'ya gidiyorlar ile ilgili etiketler Ukrayna Habertürk Prof. Dr. Hasan Köni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.