Prof. Dr. Gülümser Heper, teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' dedi, stüdyo karıştı

CNN Türk'te yayınlanan CNN Türk Masası isimli programda teröristbaşı Abdullah Öcalan için 'sayın' ifadelerini kullanan Prof. Dr. Gülümser Heper, Metin Özkan ve Mehmet Metiner'den sert tepki aldı.

Semiha Şahin'in moderatörlüğünü üstlendiği CNN Türk Masası programında Prof. Dr. Gülümser Heper, teröristbaşı Abdullah Öcalan için 4 kez 'sayın' ifadesini kullanınca stüdyoda ve sosyal medyada büyük tepki gördü.

Mehmet Metiner ve Metin Özkan'ın, Öcalan'a 4 kez 'sayın' dediğini hatırlatması üzerine Gülümser Heper, kurduğu ifadeden geri adım atmayarak şöyle dedi: "Ne demek istediğimi Türk halkı anlamıştır, 99'dan sonraki suçları için 'sayın' Öcalan'ı yargılayın diyorum..."

"BEBEK KATİLİNE 'SAYIN' DİYEMEZSİNİZ"

Sonrasında Metin Özkan'ın "Bebek katiline 'sayın' diyemezsiniz" demesi üzerine Heper, ifadesiyle ilgili "o benim genel kullanım terminolojimdir" dedi.

Heper'in "Kelime oyunlarını kenara bırakın" demesi üzerine Metin Özkan, "Ne kelime oyunu... Siz bir bebek katiline, askerimizin polisimizin, öğretmenimizin, işçimizin, memurumuzun, Kürt kardeşlerimizin katiline 'sayın' diyorsunuz 'sayın" dedi.

Sonrasında Metin Özkan, ''CNN TÜRK'ün isminde 'Türk' ifadesi vardır. Size bu televizyonda Öcalan'a 'sayın' dedirtmem'' dedi.

Metin Özkan "Sizi şu anda sosyal medyada linç ediyorlar. Size bir şans verdim. Ama demek ki maya buymuş" dedi.

Moderatör Semiha Şahin'in ısrarı üzerine Prof. Heper, dakikalar sonra özür diledi.

Prof. Dr. Gülümser Heper, teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' dedi, stüdyo karıştı

Prof. Dr. Gülümser Heper, teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' dedi, stüdyo karıştı ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan CNN Türk canlı yayın Gülümser Heper sayın Mehmet Metiner metin özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.