Prof Dr. Erhan Afyoncu Hafıza İstanbul'da gençlerle buluşuyor!

15 Temmuz Derneği'nin yürüttüğü, HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR'ın kasım ayı konuğu Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu oluyor.

Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde kapılarını ziyaretçilere açan ve 15 Temmuz Derneğinin işletmesini yürüttüğü Hafıza 15 Temmuz, yeni bir programa ev sahipliği yapıyor. Marmara Üniversitesi ile ortak yürütülen program HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR başlığını taşıyor. İlkine İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın katıldığı programın Kasım ayı konuğu Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu.

Tarihimizde FETÖ benzeri yapılardan 15 Temmuz gecesi halkın yazdığı destana kadar pek çok başlığın derinlemesine ele alınacağı programın moderatörlüğünü ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse gerçekleştiriyor.

15 Temmuz’dan Türkiye ve dünyadaki darbeler tarihine, sömürgecilikten kolonyalizme pek çok konu başlığının işleneceği HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR her ay Hafıza 15 Temmuz’da yapılıyor. Program, gençlerin buluştuğu ve meseleleri hem 15 Temmuz tanıklarından hem de akademisyenlerden dinlediği bir platform olmayı hedefliyor.

25 Kasım 19:00'da yapılacak olan konuşma Hafıza 15 Temmuz'da gerçekleşecek.

Prof Dr. Erhan Afyoncu Hafıza İstanbul'da gençlerle buluşuyor! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Derneği Erhan Afyoncu hafıza 15 temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.