Prof. Dr. Çilingiroğlu: Be kuş beyinli yaratık

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maske takmasını örnek göstererek birliktelik çağrısı yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylşımı eleştirenlere kızan Çilingiroğlu ''Cumhurbaşkanımız maskelerini takmış bizlerde hepimiz takalım dedim. Be kuş beyinli yaratık bunun neresini politika ediyorsun.'' ifadelerini kullandı.

ABD'de yaşayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse karşı önlem için maske takmasını örnek gösterdi. Çilingiroğlu yapılan eleştirilere yönelik ise sert ifadeler kullandı.

İşte Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun o paylaşımı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızında bir örnek lider olarak maske taktıklarını gören milletimiz lütfen tedbirlere ve maske kurallarımıza çok dikkat ederek şu aşı ve virüsü kesin tedavi edecek ilaçlar çıkana denk uyalım. Zaman birliktelik zamanı.

Rahmetli Süleyman Demirelle Washington DC’ye geldiklerinde konuşmuştuk. O zamanlar ABD’den Türkiye’ye haftada bir iki uçak kalkarken şimdi LA, San francisco, houston, chicago, boston, NY birden fazla. Abi olay şu şımarık çocuklar olur doyumsuz içi nefret kin dolu ukala negatif.

"BE KUŞ BEYİNLİ YARATIK"

''Bunu sadece kuru muhalefet yapmak isteyen TAŞ bak TAŞ kafalılara söylüyorum. Cumhurbaşkanımız Maskelerini takmış bizlerde hepimiz takalım dedim. Be kuş beyinli yaratık bunun neresini politika ediyorsun. Senin gibilere aynen bunu söylüyorum geldin yenildin ama hep''

Prof. Dr. Çilingiroğlu: Be kuş beyinli yaratık

Prof. Dr. Çilingiroğlu: Be kuş beyinli yaratık - Resim : 2

Prof. Dr. Çilingiroğlu: Be kuş beyinli yaratık ile ilgili etiketler maske Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Çilingiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.