Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu...

İstanbul Tıp Fakültesi,Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Öğretim Üyesi,Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu’nun, Koronavirüs nedeniyle ölümü,büyük üzüntü yarattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’de Koronavirüs konuşulmadan,salgın hastalıkla mücadele ettiği öğrenilen, Prof.Dr.Taşçıoğlu,bundan 16 gün önce hastalığa yakalandığını duyurmuştu.

KORONA İLE MÜCADELEDE SEMBOL İSİM OLMUŞTU!
Prof.Dr.Taşçıoğlu,Covid 19 olarak bilinen, Koronavirüs olarak tanınan hastalıkla mücadelede sembol haline gelmişti. Tıp dünyasının çok sevdiği Prof.Dr.Taşçıoğlu, Koronavirüs hastalığından yaşamını yitiren ilk öğretim üyesi oldu.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,bir açıklama yaparak,Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu için,başsağlığı mesajı yayınladı.
Erdoğan mesajında,”Ülkemizin değerli bilim insanlarından Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. “ dedi.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... - Resim : 2

ÖĞRENCİLERİ HOCALARIN FULAR FOTOĞRAFI İLE MESAJ YAZARAK SÖZ VERDİLER!
Prof.Dr.Cemil Taşıoğlu’nun ölümü üzerine,ailesine destek amaçlı mesajlar ile klip yayınlayan öğrencileri,bu kez,hocanın çok sevdiği fular fotoğrafı ile bir mesaj yayınladılar..Tıp Fakülteli öğrenciler,çok üzüntülü olduklarını ifade ettikleri mesajlarında,ona layık birer öğrenci olacakları sözünü vererek şu ifadeleri kullandılar;

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... - Resim : 3

“ÇOK İYİ BİRER HEKİM OLACAĞIZ”

“Öğrenciniz olarak söz veriyoruz. Size yakışan sizin izinizde ve öğüdünüzle, hayatı yaşamayı unutmadan; sizin gibi iyi bir hekim ve daha iyi bir insan olmak için gece gündüz demeden çalışmaya, öğrenmeye, emek vermeye devam edeceğiz hocam... Çok iyi birer hekim olacağız.”

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... - Resim : 4

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 
Prof.Dr.Taşçıoğlu için,Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanı sıra,İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,İstanbul Üniversitesi,Türk Tabibler Odası birer başsağlığı mesajı yayınlarak,üzüntülerini belirttiler.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... - Resim : 5

SAYGI DURUŞUNDA BULUNULACAK
Türk Tabibler Birliği de Prof.Dr.Taşçıoğlu için yayınladığı mesajda,02 Nisan Perşembe günü,saat 12:00’de,her yerde,1 dakikalık bir saygı duruşu yapaılacağını duyurdu.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... - Resim : 6

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Ülkemizdeki Covid-19 salgınında kaybettiğimiz değerli hocamız Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu’na saygı ve sevgimizi göstermek üzere yarın (Perşembe) saat: 12:00 ‘de bütün sağlık kurumlarında saygı duruşundayız. #cemiltaşçıoğlu”

PANDEMİ HASTANESİNE ADI VERİLSİN ÇAĞRISI!
Bir çok sosyal medya kullanıcısı da merhum Taşçıoğlu'nun adının Koronavirüs vakalarının izole edilmesi için yapılması beklenen ilk Pandemi Hastanesi'ne verilmesi çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun vefatı Türkiye'yi yasa boğdu... ile ilgili etiketler vefat Cemil Taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.