Prof. Dr. Celal Şengör'ün Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri yeniden gündemde: "Gittik gürültüye" dedi

Prof. Dr. Celal Şengör'ün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili 2016 yılında söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Şengör, bir dersinde ""Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum. Dedim 'Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık.' Gittik gürültüye" ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce bir kız öğrenciyi taciz ettiğini itiraf etmesiyle gündeme gelen Prof. Dr. Celal Şengör'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili söyledikleri yeniden gündeme geldi. Şengör, 2016 yılında verdiği bir derste Kılıçdaroğlu ile yediği bir yemek sonrası hislerini anlatmıştı. Şengör, "Çok samimi söylüyorum. Dedim 'Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık.' Gittik gürültüye" demişti.

Prof. Dr. Celal Şengör şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum. Dedim 'Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık.' Gittik gürültüye. Ama halk onu seçiyor, bir dakika. Sakın vah vah bu adamlar aptallar da... Öyle değil, biz seçiyor ya... Biz de aptalız."

Şengör'ün sözleri sosyal medyada yayılmasının ardından özellikle CHP kesiminden tepkiyle karşılanmıştı.

Prof. Dr. Celal Şengör'ün Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri yeniden gündemde: "Gittik gürültüye" dedi ile ilgili etiketler Celal Şengör Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.