Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ile uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ifşa oldu! Prof. Dr. Arif Verimli görüntülere sessiz kalmadı

Şeyma Subaşı ve sevgilisinin bir partide uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen görüntüleri sosyal medyada ifşa oldu. 14 yıl danışmanlığını yaptığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından geçtiğimiz yıl ayrılan ünlü psikolog Prof. Dr. Arif Verimli de, Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Meedo'nun gizlice çekilen skandal videosunun sosyal medyada yayınlanmasına tepki gösterdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2017–2018 yılları arasında evli olan, bu evlilikten Melisa Ilıcalı adında bir kızı bulunan 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Meedo ile birlikte katıldıkları partide gizlice çekilen videosu gündeme bomba gibi düştü. Subaşı'nın bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile birlikte katıldığı partide uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi.

PARTİDEKİ GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLDU

Birkaç gün önce yurtdışında bir partiye katılan Şeyma Subaşı ile Meedo iddiaya göre, alkolün dozunu kaçırdı ve ilerleyen saatlerce ise kokain içti. Kokaini Subaşı'na ise sevgilisi kendi elleriyle içirdi. Ortamdaki bir kişi tarafından ikilinin o anları gizlice cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı ve basına servis edildi.

Prof. Dr. Arif Verimli'den Şeyma Subaşı ve Meedo'nun uyuşturucu görüntülerine tepki


SUBAŞI'NA TEPKİ YAĞDI

Daha önce de çok kez uyuşturucu madde kullandığı iddiası ile gündeme gelen Şeyma Subaşı'nın o görüntüleri büyük tepki çekti. Ünlü psikolog Prof. Dr. Arif Verimli, Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu çektiği görüntülerin ifşa edilmesini tehlikeli bulduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Arif Verimli'den Şeyma Subaşı ve Meedo'nun uyuşturucu görüntülerine tepki


ARİF VERİMLİ: "MADDE KULLANIMINDA VİDEOLAR PAYLAŞMAK RİSKLİDİR"

Verimli, Mohammed Alsaloussi ile bir partiye katılan Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen görüntülerinin dolaşıma sokulmasına tepki gösterdi. Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Verimli, "Madde kullanmak nefret kusma, oh olsun deme, alay etme, tiksinme ya da destekleme konusu değildir! Madde kullanım bozukluğu ve madde bağımlılığı bir beyin hastalığıdır. Etik ve bilimsel olarak kişiyi ne kadar sevmesek de kulanım anındaki videolar paylaşmak kesinlikle risklidir" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Arif Verimli'den Şeyma Subaşı ve Meedo'nun uyuşturucu görüntülerine tepki

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ile uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri ifşa oldu! Prof. Dr. Arif Verimli görüntülere sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Mohammed Alsaloussi Meedo Prof. Dr. Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.