Prof. Dr. Arif Verimli programdan neden ayrıldı? Müge Anlı ve Prof. Dr. Şevki Sözen'e şok sözler

14 yıl boyunca atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, ayrıldığı programın sunucusu Müge Anlı ve programa yorumlarıyla damga vuran Prof. Dr. Şevki Sözen hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Verimli, 'Kırgınım. Müge Anlı'nın da Şevki Sözen'in de benim için bir kıymeti yok' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz sezon ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli, konuk olduğu Yasemin Özçelik'in YouTube programında, 'Müge Anlı ile Tatı Sert'in sunucusu Müge Anlı ve Adli Tıp konusunda yorumlarda bulunan Prof. Dr. Şevki Sözen'le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Prof. Dr. Arif Verimli programdan neden ayrıldı? Müge Anlı ve Prof. Dr. Şevki Sözen'e şok sözler

Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl boyunca birlikte çalıştığı Müge Anlı'nın programında ani bir kararla ayrılmış, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında "Kimseye kırgın değilim" ifadelerini kullanmıştı. Verimli, konuk olduğu programda kırgın olduğunu dile getirdi. Verimli, programdan ayrılma nedenini iste ilk kez açıkladı.

İşte Prof. Dr. Arif Verimli'nin gündem olan o açıklamaları...


''KIRGINIM''

Programın sunucusu Yasemin Özçelik'in ''14 yıl emek verdiniz. Hepimiz Müge Anlı'dan ayrılışına hepimiz çok üzüldük. Kırgın mısınız kimseye?'' diye sorması üzerine, Prof. Dr. Arif Verimli, ''Samimi bir cevap verirsem, evet kırgınım. Kırgınım.'' dedi.

''MÜGE ANLI'YA BOZULDUM''

Yasemin Özçelik'in ''Ama kime kırgın olduğunuzu hiçbir yayında söylememişsiniz'' demesi üzerine Verimli, ''Bunu bireyselleştirmek istemedim. Bir konu var, her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum. Müge'nin bu hareketi destekleyen, arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim.'' ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Arif Verimli programdan neden ayrıldı? Müge Anlı ve Prof. Dr. Şevki Sözen'e şok sözler - Resim : 2

''ŞEVKİ SÖZEN BENİM ALANIMA GİRİYORDU''

Yasemin Özçelik'in ''Şevki Bey biraz sizin alanınıza giriyordu herhalde anladığım kadarıyla'' diye görüş belirtmesi üzerine Prof. Dr. Arif Verimli, ''Biraz değil, her gün giriyor. Rica ettik, tartıştık. Hiç dinlemedi.'' dedi.

''İKİSİNİNDE BENİM İÇİN KIYMETİ YOK''

Yasemin Özçelik'in ''O zaman daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı yoksa Şevki Bey mi?'' diye sorması üzerine ise, ''Valla ikisininde hiçbir kıymeti yok benim için. Müge Anlı'nın programı iyi yönetemediği kanaatindeyim. O günden sonra Müge Anlı ile hiç karşı karşıya gelmedik. Sadece mesajlaştık. Müge Anlı beni sevseydi böyle yapmazdı.'' yanıtını verdi.

 

 

Prof. Dr. Arif Verimli programdan neden ayrıldı? Müge Anlı ve Prof. Dr. Şevki Sözen'e şok sözler ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert Prof. Dr. Arif Verimli Şevki Sözen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.