Prof. Dr. Arif Verimli: Aşı karşıtları vergi yapılandırmasından yararlanamasın

Ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs aşısı karşıtlarına ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. ''Aşı karşıtları vergi yapılandırmasından yararlanamasınlar..." diyen Verimli, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Koronavirüs aşısıyla ilgili yorum yapan Verimli aşının zorunlu olması gerektiğini söyledi. Ulaşabildiği ilk aşıyı olmak istediğini belirten Arif Verimli “Benim gönlüm Moderna'nın aşısında. O da belki seneye. Sinovac, BioNTech şu an hangisi olursa vurulacağım. Çin aşısı deyip küçümsemeyin. Bizim tıpta klasik aşı dediğimiz değerli bir aşı. Aşı olacağım" ifadelerini kullandı.

Verimli'nin son açıklamasında kullandığı, "Aşı olmayacakların noter işleri, tapu işleri yapılmasın. Vergi yapılandırmasından yararlanmasın, herhangi bir derneğe üye olamasınlar, pasaportları askıya alınsın, vize verilmesin, aşı olduğunu kanıtlamayan nikah yaptıramasın" ifadeleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Prof. Dr. Arif Verimli: Aşı karşıtları vergi yapılandırmasından yararlanamasın

“DAHA ÖNEMLİ İŞLERİM VARDI”

Yoğun tepkinin ardından paylaşımının bu kısmını silen ve “Hakikat sizin neyinize” tweet’ini yayınlayan Verimli gelen yorumlara ise "Daha önemli işlerim vardı umurumda değil" diyerek yanıt verdi.

Arif Verimli kendisine "İnsanlığa karşı suç işliyorsun" diyen bir takipçisine ise "Lütfen hakkımda suç duyurusunda bulununuz" diyerek tepki gösterdi.

 

Prof. Dr. Arif Verimli: Aşı karşıtları vergi yapılandırmasından yararlanamasın ile ilgili etiketler Korona vergi Arif Verimli psikiyatr aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.