Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta: Ameliyat yapmıyorsanız evinize sokmayın

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren dezenfektanlar için sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, ''Evde ameliyat yapılmıyorsa bu kimyasalları evinize sokmayın'' ifadelerini kullandı.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgınıyla amansız mücadele sürüyor. 

Salgınla birlikte hayatımıza giren dezenfektanlar, vaka sayılarındaki artış nedeniyle yeniden gündeme geldi.

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, ''Çok dikkat edin'' diyerek televizyonlarda, reklam panolarında vs. birçok noktada karşımıza çıkan 'Yüzde 99.9 virüsü öldürüyor' temalı dezenfektanlara karşı uyarıda bulundu. 

''EVDE AMELİYAT YOKSA EVE SOKMAYIN''

Twitter adresinden bir video paylaşan uzman doktor, ''Ev temizliğinizde kullandığınız kimyasal ürünlere çok dikkat edin. Evlerde su, sabun, arap sabunu, karbonat ve sirkeyle yapılan temizlik yeterlidir. TV'lerde, reklamlarda gördüğünüz virüs ve bakterilerin yüzde 99.9'unu yok eden kimyasalları evinize sokmayın. Tabi evde ameliyat yapılmıyorsa...'' uyarısında bulundu.

İşte o paylaşım;

 

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta: Ameliyat yapmıyorsanız evinize sokmayın ile ilgili etiketler Korona Ahmet Rasim Küçükusta doktor Uyarı dezenfektan kimyasal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.