Prof. Dikmen'den kurallara uymayan vatandaşlara gönderme...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yalım Dikmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm uyarılara rağmen evlerinden çıkan ve sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşlara gönderme yaptı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, koronavirüsle mücadelede İstanbul'daki en yoğun mesai harcanan hastanelerin başında geliyor. Sağlık çalışanlarının olağanüstü gayretleri ile salgının başladığı günden bu yana bir çok vatandaş bu hastanede şifa buldu.

CNN International'ın haberlerine dahi konu olan bu mücadelede sağlık çalışanlarının tek beklentisi ise vatandaşların uyarılara uyarak evden çıkmamaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri. Ancak son günlerde İstanbul'da çekilen görüntüler vatandaşların tedbirleri gevşettiğini gösteriyor.

Prof. Dikmen'den kurallara uymayan vatandaşlara gönderme...

''CİHAZLARIMIZ BOŞ BUYRUN BEKLERİZ''
Prof. Dr. Yalım Dikmen de bu duruma sosyal medya hesabından gönderme yaparak yoğun bakım ünitesinde kullanılan solunum cihazlarının fotoğrafını paylaştı.

Dikmen paylaşımında ''Lütfen, kendinizi sıkmayınız, geziniz, dolaşınız. Cihazlarımız boş, alıştık #Covid_19 bakmaya. Buyrun bekleriz #cerrahpasa'' ifadelerini kullandı.

Prof. Dikmen'den kurallara uymayan vatandaşlara gönderme... ile ilgili etiketler cerrahpaşa tıp fakültesi yalım dikmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.