Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet!

Finans ve ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş, Türkiye'nin merakla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasını beklediği 'müjde'ye ilişkin akıllara zarar bir tweet paylaştı. Türkiye'yi Venezuela ili kıyaslayan Demirtaş'ın mesajı tam anlamıyla sosyal medyayı salladı. İşte o tweet ve Twitter'daki yansımaları...

Türkiye cuma saat 15.00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı 'müjde'ye kilitlenmişken dünya görmüş finans ve ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş'tan sosyal medya hesabından Türkiye'yi Venezuela ile kıyaslayan akıllara zarar bir paylaşım geldi. 

Erdoğan'ın enerji kaynakları konusunda müjdeli bir haber vereceğini duyduğu anlaşılan Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Demirtaş'ın "Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane Damak Çikolata bile etmiyor..." sözleri ile paylaştığı mesajı sosyal medyayı tam anlamı ile salladı. 

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet!

İşte Demirtaş'ın akıllara zarar tweeti üzerine yapılan bazı yorumlar:

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 2

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 3

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 4

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 5

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 6

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! - Resim : 7

 

 

Prof. Demirtaş'tan akıllara zarar tweet! ile ilgili etiketler Erdoğan Petrol özgür demirtaş müjde doğalgaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.