Prof. Cemil Taşçıoğlu'ndan iyi haber var!

Koronavirüs teşhisi konularak yoğun bakımda tedavisi sürdürülen İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Dr. Cemil Taşcıoğlu'ndan iyi haber var. Gelişmeyi Prof. Dr. Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medyadan duyurdu.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu’nda koronavirüs tespit edildiğini ilk olarak oğlu Onur Taşçıoğlu duyurmuştu.

Oğlu tarafından Çapa’da enfeksiyon servisinde karantinaya alındığı ve durumunun stabil olduğu açıklanan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun sağlık durumu merak konusu oldu. 

Prof. Taşçıoğlu'nun son durumu hakkında iyi gelişmeyi ise akşam 22.00 sıralarında yine oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medyadan duyurdu. 

Taşçıoğlu, "Bugun guzel bir gun. Kan sonuclarinda az da olsa duzelme mevcut babamin... Enfeksiyonda dusus , kanda ki oksijende artis mevcut. Bugun daha cok dua edin bu guzel insan icin. Hayirli kandiller" dedi. 

 

Prof. Cemil Taşçıoğlu'ndan iyi haber var! ile ilgili etiketler Koronavirüs İstanbul Üniversitesi çapa Tıp Fakültesi dahiliye prof. dr. selim taşçıoğlu onur taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.