Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia!

Profesör Atilla Girgin'in İstanbul Üniversitesi'nde katıldığı doktora jüriliği sırasında kadın öğrencilere, tacizde bulunduğu iddia edildi.

Sosyal medyada pek çok kadın örgütünün gündeme taşıdığı iddiaya göre, doktora jüriliği için İstanbul Üniversitesi'ne gelen İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi TV Haberciliği ve Programcılığı Bölümü Öğretim Üyesi Atilla Girgin, kordiorda oturan kadın öğrencilere ''Burası okul pavyon değil, böyle giyinemezsiniz.'' şeklinde sözlü tacizde bulundu.

Kendilerini savunan öğrencilere hakaretlerde bulunan Atilla Girgin elini kaldırıp kadınların üzerine yürüyerek kimliklerini istediği belirtildi.

AKADEMİSYENLER MÜDAHİL OLMADI

Söz konusu olayın gerçekleştiği sırada orada bulunan İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinin ise olaya tepkisiz kaldığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan 'sisi_bakbak__' isimli kullanıcı, ''karşıma çıkıp tartışınca da üzerime yürüyüp çenemi tuttu. Okulun akademisyeni olan kendi hocam da arkadan olanı biteni seyretti'' dedi.



Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia!

Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia! - Resim : 2

 

KADIN ÖRGÜTLERİNDEN SERT TEPKİ

Twitter'da gündem olan olayın ardından, birçok kadın örgütü de Girgin'e tepki gösterdi.

Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia! - Resim : 3

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TEPKİ

Profesör Girgin'in, görevli olduğu İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin bir kısmı da, söz konusu olaya ilişkin olarak ''İAÜ'de tacizci hoca istemiyoruz'' başlığıyla bir bildiri yayınladı.

Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia! - Resim : 4
TACİZE UĞRADIĞINI İDDİA EDEN KADINDAN AÇIKLAMA

Sebahat Ok isimli bir kadın, söz konusu olayda taciz edilen kadın olduğunu belirtip, ''Atilla Girgin denilen şahıs dün bizi taciz etmekle kalmadı, üzerimize yürüyüp şiddete kalkıştı.'' ifadelerini kullandı.

Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia! - Resim : 5

HABER: HÜSEYİN BERK

Prof. Atilla Girgin hakkında sosyal medyayı ayaklandıran iddia! ile ilgili etiketler İstanbul Üniversitesi taciz Atilla Girgin İstanbul Aydın Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.