Prenses Diana'nın saçı neden kısaydı?

Kraliyet ailesi 2.Elizabeth'in eşi prens Philip'in ölümünün üzüntüsünü yaşarken Galler prensesi Diana'nın kuaförü olan ve onunla uzun yıllar çalışan Sam McKnight bir sırrı açıkladı.

1997 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te paparazzilerin aracını kovaladığı sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden prenses Diana'nın ünlü kısa saçlarını yaratan isim olan kuaförü Sam Mcknight konuştu.

McKnight, Diana'yı ilk gördüğü zamanı hatırladığını ve onu gören herkesin büyülendiğini anlattı.

Prenses Diana'nın saçı neden kısaydı?

KISA SAÇ KUAFÖRÜNÜN ESERİ

Ünlü kuaför "Galler Prensesi ile ilk tanışmam bir çekimdeydi. Bu uzun bacaklı sarışın merdivenlerden zıplayarak geldi ve elini uzattı kendini tanıttı. Sonra da gülümsedi ve hepimizi eritti."

Diana'nın ikonikleşen saçlarını hakkında da konuşan Sam McKnight "Bir moda çekimindeydik. Diana'nın tacının altını kısa gösterdim. Biraz numara yaptım. Gerçekten çok güzel bir çekim oldu. O dönem her şeyi kesip yeniden başlarım diye düşündüm. Çünkü 90'ların başıydı ve o zamanlar çok sayıda kapak yaptığım kızın saçları kısaydı. Diana'da bu saç modeliyle bir moda ikonu olmayı başardı."

McKnight 1990'dan Diana'nın 1997'deki ölümüne kadar kraliyetin kişisel stilisti oldu.

Prenses Diana'nın saçı neden kısaydı? - Resim : 2

 

Prenses Diana'nın saçı neden kısaydı? ile ilgili etiketler İngiltere prenses diana steve mcknight kuaför kraliyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.