Prens William, AC/DC hayranı çıktı! Yeni haftaya onları dinleyerek başlıyor

39 yaşındaki Prens, Apple Fitness Plus’ın "Time To Walk" podcast yayınında yaptığı açıklamada, kendisi ve ailesinin müzik zevklerine ilişkin bilgiler paylaştı. William, Angus ve Malcolm Young kardeşler tarafından 1973 yılında Sidney'de kurulan Avustralyalı hard rock grubu AC/DC'yi dinleyerek haftaya başladığını söyledi.

Cambridge Dükü Prens William, “Haftaya AC/DC’nin Thunderstruck parçasını dinleyerek başlamaktan daha iyisi yok. Kesinlikle sizi yataktan çıkartıyor, haftaya başlamak için olabilecek en iyi ruh haline sokuyor, ayrıca her şeyin ve herkesin üstesinden gelebileceğiniz hissini uyandırıyor. Şarkı sayesinde tempolu, hatta bir iki adım sektirerek yürüyorsunuz. Bu şarkıda dans etmemek ya da kafa sallamamak zor.” diye konuştu.

Prens William ayrıca, kardeşi Harry ve annesi Diana ile okuldan eve dönerken, yüksek sesle Tina Turner dinlediklerini söyledi. Prens, çocuklarının şu anki favori parçalarının ise Shakira’nın “Waka Waka” isimli çalışması olduğunu sözlerine ekledi.

Apple’ın yayınında konuklar, uygulamanın kullanıcılarını yürüyüş yapmaya teşvik etmek için kişisel hikayeler içeren ilham verici yürüyüş deneyimlerini paylaşıyor.

 

Prens William, AC/DC hayranı çıktı! Yeni haftaya onları dinleyerek başlıyor ile ilgili etiketler ac/dc prens william
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.