İngiltere kraliyet ailesindeki ırkçılık ortaya çıktı

İngiltere kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın merakla beklenen röportajı yayınlandı. Röportajdan kraliyet ailesi içindeki ırkçılık skandalı çıktı. Meghan Markle, hamilelik sırasında "çocuğun ne kadar esmer olacağını" sorduklarını anlattı. Markle, çocuğa herhangi bir ünvan verilmeyeceğinden endişe duyduklarını söyledi.

İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, oldukça çarpıcı açıklamalar yaptılar. ABD'nin en ünlü sunucularından Oprah Winfrey'e konuşan Meghan Markle, kraliyet ailesi içindeki ırkçılık skandalını ortaya çıkardı. Markle, hamilelik döneminde kendisine "çocuğun ne kadar esmer olabileceğini" sorduklarını anlattı. Markle'ın sözleri sonrası Oprah ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Meghan hamileliği sırasında Harry’e aileden birinin, bebekleri Archie’ye imtiyaz ve unvan veremeyeceklerinin gündemde olduğunu söylediğini de kamuoyuna duyurdu.

Meghan kimin böyle bir açıklama yaptığını söylemezken, “Hamile olduğum aylarda sürekli bir gerilim vardı. Onun doğduğunda cildinin renginin ne kadar kara olacağına dair söylentiler ve endişeler dolaşıyordu ve dolayısıyla ona destek, unvan ve güvence verilmeyeceğinden endişe ediyorduk” ifadesini kullandı.

Meghan, “Kim olduğunu söylersem bu onun için çok yıkıcı olur. Bunu bana Harry söyledi” dedi.

OPRAH ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın sözleri sonrası programın sunucusu Oprah Winfrey şaşkınlığını gizleyemedi. Markle'ın "Çocuğun ne kadar esmer olacağını sordular" sözleri sonrası Oprah ise olayı anlamaya çalıştı. Oprah, Markle'ın söz konusu konuşmayı kiminle yaptığını öğrenmek istese de yanıt alamadı.


PRENS CHARLES HARRY'NİN TELEFONLARINI AÇMIYOR

Prens Harry ise kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılmasında aile içindeki "anlayışsızlığın" etkili olduğunu belirtti ve annesi Prenses Diana'nın 1997'deki ölümünü anımsatarak, tarihin tekerrür etmesinden korktuğunu dile getirdi.

Babası Prens Charles'ın kendisinin telefonunu açmadığını ifade eden Harry, "Babaannem Kraliçe Elizabeth ile bugüne kadar 3 kez telefonda konuştuk, babamla da 2 kez konuştuk ancak sonra telefonlarıma cevap vermemeye başladı." diye konuştu.

 

İngiltere kraliyet ailesindeki ırkçılık ortaya çıktı ile ilgili etiketler Meghan Markle Prens Harry Çocuk İngiltere oprah esmer kraliyet ailesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.