Prens Harry’nin bekaretini alan yaşlı kadın kepçe şoförüymüş!

“Spare” adlı kitabında İngiliz Kraliyet Ailesi’nin sırlarını ifşa eden Prens Harry’nin açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. Prens Harry’nin kitabında, ilk cinsel ilişkisini yaşlı bir kadınla açıklamasının ardından o kadın ortaya çıktı…

Prens Harry'nin bekaretini 2001'de bir barın arkasında yaşlı bir kadına kaptırmasının hikayesini duymuş muydunuz? Cevabınız hayır ise, o zaman sanırım Harry'nin hit anı kitabı Spare'de bulunan cüretkar hikayelerden haberdar değilsiniz demektir. Kardeş kavgaları ve garip savaş hikayeleri arasında, Harry'nin ilk cinsel ilişkisini nasıl yaşadığı da yer alıyordu. O kadın ortaya çıktı…

O yaşlı kadın kepçe şoförüymüş!

Herkes "yaşlı kadının" ünlü biri olduğunu düşünürken, sonunda gizemli kadın ortaya çıktı! Sasha Walpole adlı bir kepçe şoförü!

Harry'nin kitabında anlatımına göre olay, Harry'ye "genç bir aygır gibi" davranıldığı bir barın arkasındaki tarlada meydana geldi. Sosyal medya bu açıklamaların ardından herkesin tahminleri ve spekülasyonlarıyla aydınlandı. Açıklamaları dikkatle okuyan bir kişi de, iddialara konu olan o yaşlı kadındı. Sasha Walpole kendini açıklamak için The Daily Mail gazetesine geldi ve hikayeyi doğruladı.

“Hikayeyi bir de benden dinleyin”

Şu an 40 yaşında olan kadın, kimliği hakkındaki spekülasyon çılgınlığında isimleri önerilen kadınların çoğundan çok daha genç. “Hikayeyi bir de benden dinleyin” diyerek olayın kendisi 19, Prens Harry 16 yaşındayken yaşandığını ve kendisinin o sırada hiç de yaşlı olmadığını açıkladı.

İlk adımı Prens Harry atmış!

Prens Harry’nin bekaretini alan yaşlı kadın kepçe şoförüymüş!

Sasha, Norton'un Wiltshire köyündeki The Vine Tree Pub'ın arkasındaki bir tarlada seks yapmalarına yol açan ilk hareketi yapanın Harry olduğunu açıkladı. Tüm bu anlar yaşanırken, Prens Harry’nin korumasının kendilerini aramaya çıktığı notunu da açıklamalarına ekledi.

Artık geçimini sağlamak için kepçe şoförlüğü yapan iki çocuk annesi Sasha, o zamanlar 16 yaşında bir öğrenci olan Harry'yi - Spare'de söylendiği gibi 17 yaşında değil – kendisinin 19. yaş gününü kutlamak için bara davet etmişti. Sasha’nın 19. Doğum günü partisinde gerçekleşen olay, Prince Harry’nin anı kitabında biraz farklı anlatılmıştı.

“Bekaretini benimle kaybettiğini kitaptan öğrendim”

Sasha Walpole, bu olayın daha önceden planlanmadığını ve bir sarhoşluk anında aniden gerçekleştiğini açıkladı. Ayrıca iddialara konu olan kadın, Prens Harry’nin bekaretini kendisiyle kaybettiğini “Spare” adlı kitaptan öğrendiğini de ifadelerine ekledi.

Prens Harry’nin bekaretini alan yaşlı kadın kepçe şoförüymüş! ile ilgili etiketler Prens Harry
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.