Premier Lig'in başlama tarihi 30 Nisan'a ertelendi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını futbolu da fazlasıyla vurdu. Ertelenen ligler arasında olan İngiltere Premier Ligi'e daha önce 4 Nisan'a kadar ertelenmişti. Alınan bir kararlar bu süre daha ileri bir tarihe ertelendi.

İngiltere Futbol Federasyonu, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında daha önce 4 Nisan tarihine kadar durdurduğu bütün futbol organizasyonlarını en az 30 Nisan'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Premier Lig'in başlama tarihi 30 Nisan'a ertelendi!

Dünyada gerçekleşen korona virüs salgını dolayısıyla daha önce İngiltere Futbol Federasyonu tüm ligleri 4 Nisan tarihine kadar ertelemişti. Federasyonunun bugün aldığı kararda bu süre uzatıldı. Yapılan açıklamaya göre, Premier Lig, FA Cup, EFL ve Kadınlar Ligi'nin ertelenme süresini 30 Nisan'a kadar uzatıldığı açıklandı. Aynı zamanda İngiltere Futbol Federasyonu, sporcuların sağlığının kendileri için en öncelik olduğu belirtildi.

.

Premier Lig'in başlama tarihi 30 Nisan'a ertelendi! ile ilgili etiketler Premier Lig Koronavirüs Korona Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.