Premier Lig'de yeni salgın tedbiri! Futbolcular her gün PCR testi yaptıracak

Covid-19 salgınında artan vakalar ve Omicron varyantı nedeniyle İngiltere'de yeni tedbirler hayat geçirilirken, bundan futbol camiası da nasiplendi.

İngiltere Premier Lig futbolcuları, ülkede ağırlaşan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile başa çıkmak için her gün koronavirüs testlerinden geçecek.

İngiliz medyasının aktardığı habere göre; acil durum önlemlerinin bir parçası olarak futbolcular günlük koronavirüs testleri yapacak.

3 GÜNDE 2 MAÇ İPTAL EDİLDİ

Kulüplerdeki salgınlar nedeniyle son üç gün içinde iki Premier Lig maçı iptal edildi. Bugün oynanması planlanan Brentford-Manchester United maçı Covid-19 nedeniyle ertelendi.

Premier Lig yönetimi, futbolcu ve personellere yapılan testlerde pozitif vakaların çıkmasının ardından maçın ertelenmesini isteyen Manchester United'ın talebini kabul etmişti. Manchester temsilcisi, koronavirüs vakaları sonrasında dün antrenmanlarını yaptığı Carrington tesislerini 24 saat kapatma kararı almıştı.

Futbolcular ve teknik ekipte artan koronavirüs vakaları nedeniyle Tottenham'ın geçen hafta sonu Brighton & Hove Albion ile yapacağı lig maçı da ertelenmişti.

PREMIER LİG'DE 42 VAKA TESPİT EDİLDİ

Ligde 6-12 Aralık 2021 tarihleri arasında 3 bin 805 test yapıldı. Son bir haftada Premier Lig'de toplam 42 futbolcu ve personelde, koronavirüs tespit edilmişti.

Premier Lig'de yeni salgın tedbiri! Futbolcular her gün PCR testi yaptıracak ile ilgili etiketler Premier Lig PCR testi koronavirüs testi zorunlu PCR futbolcular
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.