Premier Lig'de Newcastle United'a mağlup olan Arsenal için Şampiyonlar Ligi artık uzak ihtimal

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Newcastle United ile Arsenal karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi takımı 2-0 kazandı. Geçen hafta Tottenham'a mağlup olan Arsenal, bu hafta da deplasmanda Newcastle United'a kaybetti ve 4.'lük koltuğunu Tottenham'a kaptırdı. Londra ekibinin Şampiyonlar Ligi bileti alabilmesi için Tottenham'ın son maçını kaybetmesi gerekiyor.

İlk 4'e girerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Arsenal, haftaya 14. sırada başlayan Newcastle United'a konuk oldu.

Ev sahibi ekip, White'ın (kendi kalesine) 55 ve Guimaraes'in 85. dakikada attığı gollerle karşılaşmayı kazandı.

Newcastle United, puanını 46'ya yükseltti. 66 puanda kalan Arsenal ise son maçlar öncesi Tottenham'ın 2 puan arkasında 5. sırada yer aldı.

Premier Lig'de Newcastle United'a mağlup olan Arsenal için Şampiyonlar Ligi artık uzak ihtimal ile ilgili etiketler Newcastle United Arsenal Premier Lig UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.