Premier Lig'de koronavirüs şoku: Bir haftada 42 vaka çıktı, Manchester United'ın maçı iptal!

Koronavirüs salgınında vaka sayısının arttığı ve tedbirlerin sertleştiği İngiltere'de Premier Lig maçı iptal oldu. 1 haftada 42 vakanın açıklandığı Premier Lig'de Manchester United'ın bu akşam Brentford ile oynayacağı karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Vakaların artması sonrası Premier Lig'de daha fazla maçın iptal olması bekleniyor.

İngiltere'de artan koronavirüs vakaları Premier Lig'e de sıçradı. Son bir haftada 42 vaka tespit edilirken, Manchester United'ın bu akşam Brentford ile karşılacağı mücadele iptal edildi.

İngiliz devi yaptığı açıklamada "14 Aralık Salı günü Brentford'daki Premier Lig maçımız ertelendi ve zamanı gelince yeniden planlanacak" ifadelerine yer verdi. Açıklamanın devamı şöyle:

"Teknik ekip ve oyunculara yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığının onaylanmasının ardından salgın sürekli gözetim gerektiriyor. Daha fazla enfeksiyon riskini en aza indirmeye yardımcı olmak için Carrington'daki ilk ekip operasyonlarını 24 saatliğine kapatma kararı alındı ​​ve testi pozitif çıkan kişiler Premier Lig protokollerine uygun olarak tecrit ediliyor."

Manchester United'ın Brentford ile bu akşam oynayacağı maç için alınan erteleme kararı Premier Lig tarafından da doğrulandı. Alınan karar sonrası daha fazla maçın ertelenmesi bekleniyor.

SADECE PREMİER LİG İLE SINIRLI DEĞİL

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Brighton ve Tottenham'da da yapılan koronavirüs testlerinde pozitif vakalar tespit edildiği açıklandı. Öte yandan maçların erteleme kararı Premier Lig ile sınırlı kalmadı. Championship ekiplerinden QPR ve Sheffield United arasında oynanacak mücadele de ertelenmişti.

Premier Lig'de koronavirüs şoku: Bir haftada 42 vaka çıktı, Manchester United'ın maçı iptal! ile ilgili etiketler Premier Lig Manchester United maç salgın Brentford iptal vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.