Premier Lig'de açılış Tottenham'dan!

Premier Lig'de transfer yapmayan tek takım olan Tottenham, sezonun ilk maçında Newcastle United'ı 2-1 mağlup etti.

İngiltere Premier Ligi'nin ilk haftasında Newcastle United ile Tottenham, St. James Park'ta karşı karşıya geldi. Premier Lig'de transfer yapmayan tek takım olan Tottenham, deplasmanda Newcastle'ı 2-1 yenerek sezona 3 puan ile başladı.

Tottenham'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Jan Vertonghen ve 18. dakikada Dele Alli kaydetti. Newcastle'ın tek golünü ise 11. dakikada Joselu attı.

GOL ÇİZGİSİ TEKNOLOJİSİ DAMGA VURDU

Tottenham'ın attığı ilk gol, çizgi teknolojisi yardımı ile geldi. Vertonghen'in kafa vuruşunda gol çizgisi teknolojisi, topun 9 mm içeride olduğunu belirtti ve maçın hakemi gol kararını verdi.

Premier Lig'de açılış Tottenham'dan!

KANE'İN AĞUSTOS LANETİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Tottenham'ın golcüsü Harry Kane'in Ağustos laneti bu maçta da devam etti. İngiliz golcü, Ağustos ayında oynadığı üst üste 14. maçında da golle tanışamadı.

Premier Lig'in 2. haftasında Tottenham, sahasında Fulham'ı konuk edecek. Newcastle ise deplasmanda Cardiff'e konuk olacak.

Premier Lig'de açılış Tottenham'dan! ile ilgili etiketler Tottenham Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.