Premier Lig için tarih atıldı!

İngiltere Premier Lig'de futbola dönüş planlanmaya başlandı. Kulüplerle yapılan toplantılar sonrası 8 Haziran’da başlama konusu gündeme taşındı.

Coronavirüsle mücadele eden ülkelerden İngiltere’de futbolun dönüşü netleşmeye başladı. The Times’ın özel haberinde; Premier Lig hazırlıklarının hükümet tarafından takip edildiği vurgulandı. Şu anda kulüplerle de yapılan toplantılar sonrası 8 Haziran’da başlama konusu gündeme taşındı.

Premier Lig için tarih atıldı!

YAPILAN PLANLAMADA 8 HAZİRAN’DA BAŞLANGIÇ, 29 TEMMUZ’DA DA BİTİŞ ÖNGÖRÜLDÜ.

Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak hem futbol federasyonu hem lig yönetimi hem de kulüpler bu tarih üzerinde ortak noktada buluştu.

Ancak yine de son söz hükümette olacak. Tüm futbolculara test zorunluluğu getirildi. Bu nedenle hükümet yetkilileri hafta içinde kulüplerin medikal ekipleriyle toplantı yapacak ve durumlarını soracak.

Premier Lig için tarih atıldı! ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.