Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile İlkay Gündoğan'ın yolları ayrılıyor

Manchester City, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'la yolları ayırma kararı aldı. Mevcut sözleşmesinin uzatılmayacağı iddia edilen İlkay Gündoğan'a sözleşmesinin bitimine 12 ay kala, başka kulüplerle görüşme yapabileceği bilgilendirmesi yapıldı.

İlkay Gündoğan, Manchester City'den ayrılıyor. Daily Mail gazetesinin haberine göre; Manchester City, Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan'a sezon sonunda takım bulmakta özgür olduğu bildiriminde bulundu. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İlkay Gündoğan'ın İngiliz ekibinden ayrılması bekleniyor. 

Pep Guardiola'nın Manchester City'ye gelişinin ardından takıma kattığı ilk isim olan İlkay Gündoğan, bu sezon 37 lig maçının 20'sinde 11'de başlayabildi. Gazetenin haberinde oyuncunun her hafta 11'de başlamak istediği ancak City'de bunun garantisinin olmadığını bildiği vurgulandı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile İlkay Gündoğan'ın yolları ayrılıyor ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig Manchester City İlkay Gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.