Premier Lig ekipleri Galatasaray'ın kapısını çaldı

Bournemouth ve Crystal Palace, Galatasaray kaptanı Fernando Muslera'ya talip oldu.

Bu sezon geçmiş yıllara göre performans olarak biraz düşüş yaşasa da Süper Lig’in son haftalarına gelindikçe Fatih Terim’in en fazla güvendiği oyuncuların başında gelen Muslera için iki İngiliz ekibi girişimde bulundu.

BOURNEMOUTH VE C.PALACE MUSLERA'YI YOKLADI

Galatasaray’dan yıllık 4 milyon Euro civarında bir para alan ve sezon sonunda durumu masaya yatırılacak olan Muslera için Bournemouth ve Crystal Palace’ın zemin yokladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün Süper Lig’in bitmesine 5 hafta kala şimdilik görüşmeleri kapattığı belirtildi.

Akşam'ın haberine göre, Stoke City forması giyen tecrübeli kaleci Butland’la da ilgilenen iki kulübün ‘30 milyon Euro isteriz’ yanıtını alır almaz Muslera’ya yöneldiği bildirilirken, Galatasaray’ın talep edeceği bonservis miktarı Ada ekipleri tarafından merakla bekleniyor.

8 yıldır Galatasaray’ın kalesini koruyan Fernando Muslera bu sezon 39 maçta forma giydi. Daha önce Lazio’da oynayan Urugaylı eldiven 95 kez milli takım forması terletti.

Premier Lig ekipleri Galatasaray'ın kapısını çaldı ile ilgili etiketler Galatasaray İngiltere Premier Lig Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.