Premier Lig ekibi Crystal Palace, Bright Osayi-Samuel için Fenerbahçe ile görüşecek

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel hareketliliği yaşanıyor. Bu sezon sarı-lacivertli takımın vazgeçilmez isimlerinden birine dönüşen Nijeryalı oyuncu için İngiliz devi harekete geçti. Bright Osayi-Samuel'e önem veren Fenerbahçe'nin istediği rakam belli oldu. Geçtiğimiz yıl piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan yıldız oyuncunun şimdiki değeri ise 6 milyon Euro. Sarı-lacivertli takım, 500 bin Euro'ya transfer ettiği 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan yaklaşık 10 milyon Euro'luk gelir bekliyor.

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe 'de son dönemde ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgilisi oldu. 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun Vitor Pereira ile başka bir futbolcuya dönüşmesi ve İsmail Kartal ile formunu yükseltmesi de dikkatleri üzerine çekmesini sağladı.

DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre; Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği ve önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan yıldız oyuncunun şimdiki değeri ise 6 milyon Euro.

1 GOL 3 ASİST ÜRETTİ

Sarı-lacivertli takım, 500 bin Euro'ya transfer ettiği 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan yaklaşık 10 milyon Euro'luk gelir bekliyor. Crystal Palace, Osayi QPR'de oynarken de yıldız oyuncuyu takip ediyordu. Süper Lig 'de 29 maça çıkan genç yıldız 1 gol atarken 3 asist üretti.

Premier Lig ekibi Crystal Palace, Bright Osayi-Samuel için Fenerbahçe ile görüşecek ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Bright Osayi-Samuel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.