Premier League'de Burnley-Everton maçı da ertelendi... Boxing Day oynanacak mı?

Premier League'de Burnley-Everton maçı, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Omicron varyantının hızla yayılmasının ardından takımlardaki Kovid-19 vakaları nedeniyle son dönemde birçok karşılaşmanın ertelendiği İngiltere'de bu halkaya bir maç daha eklendi.

Premier League'de "Boxing Day"den bir maç daha çıktı... Omicron varyantının İngiltere'de hızla yayılmasının ardından Premier League'de Burnley-Everton maçı da ileri bir tarihe ertelendi.

Premier League yönetiminden yapılan açıklamada, test sonucu pozitif çıkan futbolcular ve sakatlıkların fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Everton'dan gelen erteleme talebinin, kabul edildiği belirtildi.

Burnley ile Everton arasında 26 Aralık Pazar günü oynanması planlanan karşılaşma, ileri bir tarihte oynanacak. Everton Menajeri Rafa Benitez maç öncesi basın toplantısında 6 sakat, 5 de koronavirüs testi pozitif çıkmış oyuncuları olduğunu söylemişti.

Aynı gün oynanması planlanan Liverpool-Leeds United ve Wolverhampton Wanderers-Watford maçları da takımlardaki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenmişti.

Premier League'de Burnley-Everton maçı da ertelendi... Boxing Day oynanacak mı? ile ilgili etiketler Everton Burnley premier league Omicron rafa benitez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.