Premier League kulüplerinin gözdesi Aaron Boupendza

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza'nın, vatandaşı Pierre-Emerick Aubameyang aracılığıyla Arsenal'e önerildi! İngiliz medyasında sık sık haber olmaya başlayan Gabonlu golcünün peşinde tam7 Premier League kulübü koşuyor.

İngiliz basınından flaş Boupendza iddiası... 90min.com'a göre Tottenham Hotspur, Leicester City, Crystal Palace, Brighton&Hove Albion, Wolves, Newcastle United ve West Ham United, Hatayspor'un Gabonlu golcüsünü transfer listesine aldı.

Hatayspor formasıyla müthiş bir sezon geçiren ve attığı 18 golle Süper Lig'de gol krallığı yarışını önde götüren 24 yaşındaki Aaron Boupendza'nın asıl talibi ise Arsenal... Londra devinin yıldız golcüsü Pierre Emerick Aubameyang, vatandali Boupendza'yı Arsenal futbolcu izleme birimi şefine önerdi. 90min'in bu haberi tüm İngiliz medyasında dolaşıma girdi.

Premier League kulüplerinin gözdesi Aaron Boupendza

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'ın "10 milyon eurodan aşağı satmayız" sözlerini habere ekleyen İngilizi meslektaşlarımız, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da oyuncuya talip olduğunu habere eklemeyi ihmal etmedi. Gabonlu golcüyle ilgili Türk basınından çıkan bütün haberleri iyi çalışan İngilizler daha önce de southampton'ın Danny Ings'in olası ayrılığında bu ismin yerini Boupendza'yla doldurabileceğini yazmıştı.

Premier League kulüplerinin gözdesi Aaron Boupendza ile ilgili etiketler Hatayspor Aaron Boupendza Pierre-Emerick Aubameyang
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.