İlkay Gündoğan Premier League'de ayın oyuncusu seçildi

Manchester City son şampiyon Liverpool'u deplasmanda 4-1 mağlup ederken sahada devleşen İlkay Gündoğan, ocak ayında gösterdiği performansla Premier League'in en iyisi seçildi...

Manchester City'nin Türk yıldızı İlkay Gündoğan, Premier League'de ocak ayının futbolcusu  seçildi. Premier Lig'den yapılan açıklamaya göre, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, aday gösterilen 7 ismi geride bırakarak ayın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Kariyerinde ilk kez bu ödülü kazanan İlkay, Premier League'in zirvesinde olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Alman Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız isim, ocak ayında attığı 5 golle Manchester City'nin ligin zirvesine yükselmesinde pay sahibi olmuştu. 

City'nin son şampiyon Liverpool'u Anfield Road'da 4-1 mağlup edip liderliğini perçinlediği maça damgasını vuran İlkay Gündoğan, bir penaltı kaçırdığı maçta 2 gol atarak maçın kahramanı olmuştu.

Twitter'dan ödülüyle birlikte poz veren İlkay, "Premier League'de ayın oyuncusu olmak büyük bir onur. Bana oy veren herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkür de takım arkadaşlarıma... Onların müthiş destei arkamda olmasaydı bu ödülü alamazdım" ifadelerini kullandı.

Premier League'de bu sezon ayın oyuncusu ödülünü alan isimler şöyle:

Eylül 2020 - Dominic Calvert-Lewin - Everton

Ekim 2020 - Son Heung-min - Tottenham Hotspur

Kasım 2020 - Bruno Fernandes - Manchester United 

Aralık 2020 - Bruno Fernandes - Manchester United 

İlkay Gündoğan Premier League'de ayın oyuncusu seçildi ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Manchester City premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.