Prandelli'den olay itiraf

Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Cesare Prandelli, Claudio Ranieri'yi kovan ve kendisine teklif yapan Leicester City'nin teklifini reddettiğini açıkladı.

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran ve bu sezon içerisinde Valencia'da görev alan Cesare Prandelli, Leicester City'yi reddettiğini söyledi.

İşte Prandelli'nin açıklamaları;

"Leicester'ı reddettim. İlgi gösterdiler ancak hemen hayır dedim. Ranieri'ye nasıl davranıldığını gördükten sonra öyle bir yere gitmem mümkün değildi"

"DURUMU DÜŞÜNMEK GEREKİR"

"Son yıllarda teknik adamlara karşı tutum çok değişti. Ranieri tekrar edilemeyecek olağanüstü bir başarı elde etti. Böyle bir antrenör birkaç ay sonra işini kaybetti. Bunun üzerine düşünmek gerekiyor"

"CONTE VE SİMEONE FUTBOLU GELİŞTİRDİ"

"Guardiola, Barcelona'dayken top kaybedildiğinde hemen baskı yapılıyordu ve top kazanılıyordu. Artık futbol hızlandı ve daha çok atletizm gibi oldu. Conte ve Diego Simeone çok agresif ve farklı bir futbol geliştirdi"

"MOURINHO AYNI KALDI"

"Jose Mourinho hiç değişmedi. Koç ve kişilik olarak aynı durumda. Ranieri'yi savunması da onun zekasının göstergesi"

Prandelli'den olay itiraf ile ilgili etiketler Leicester City prandelli ranieri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.