Prag'da yapılan festivale yoğun ilgi: Golf, saksafon ve Türk Kahvesi!

Çekya’da Türkiye’nin Prag Büyükelçiliği’nin, Türk Kahvesi Kültürü Festivali kapsamında düzenlediği golf turnuvasında Türk kahvesi ve yemekleri büyük ilgi gördü. Çekya'daki Türkiye Büyükelçisi Egemen Bağış, bu festivalin ticari ilişkileri geliştirmek için bir vesile olduğunu söyledi.

Çekya’da Türkiye’nin Prag Büyükelçiliği bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Türk Kahvesi Kültürü Festivali kapsamında Beroun Golf Kulübü’nde bir golf turnuvası düzenledi.

SAKSAFON, GOLF VE TÜRK KAHVESİ EŞLİĞİNDE FESTİVAL

Turnuvaya Çekya’nın sanat ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katılırken, etkinlik boyunca Türk kahvesi ve lokumun yanı sıra Türk yemekleri de ikram edildi. Katılımcılar, Türk kahvesi ve yemeklerine büyük ilgi gösterdi.

Etkinlikte ayrıca dünyaca ünlü Çek saksafon sanatçısı Felix Slovacek de konser verdi.

Golf turnuvasında 1. kategoride Oldrich Uher, 2. kategoride Radek Husak, 3. kategoride ise Katerina Koutna 1’inci oldu.

Yarışmada dereceye girenlere Türkiye’de otel konaklaması, uçak biletleri ve kahve makinaları gibi ödüller verildi.

BÜYÜKELÇİ EGEMEN BAĞIŞ: TİCARİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEK İÇİN VESİLE

Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış yaptığı açıklamada, “Çekya’daki ilk Türk Kahvesi Kültürü Festivali kapsamında bir golf turnuvası düzenliyoruz. Türkiye’yi ve kültürümüzü tanıtmak için golf kültürü ile Türk kahvesi kültürünü bir araya getirdik. Çek medyasından ilgi çok büyük, ülkemizden de birçok kurumdan destek aldık. Hem Tük kahvesini tanıtıyoruz hem de Çekya ile Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için bunu bir vesile olarak görüyoruz. Büyükelçiliğimizin etkinlikleri bu hafta boyunca devam edecek” dedi.

Prag'da yapılan festivale yoğun ilgi: Golf, saksafon ve Türk Kahvesi! ile ilgili etiketler Egemen Bağış Prag Türk kahvesi Çekya festival
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.