Pqueen neden yayın açmıyor? Pelin Baynazoğlu kimdir?

Pqueen takma adıyla tanınan Pelin Baynazoğlu neden yayın açmıyor sorusu hayranlarınca merak edilmektedir. 2017 yılından bu yana Twitch yayıncısı olan Baynazoğlu’nun son durumu hayranlarınca araştırılmaktadır.

Pqueen takma adıyla ünlü yapan ve 2017 senesinden bu yana Twitch yayıncısı olan Pelin Baynazoğlu kendi yayını esnasında 'yaşasın ırkımız, Çin’e bedel ırkımız' şarkısı ile yaptığı dans yüzünden hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Pqueen Neden Twitch Yayını Açmıyor?

Pqueen takma adıyla tanınan Pelin Baynazoğlu, kendi yayını esnasında 'yaşasın ırkımız, Çin’e bedel ırkımız' şarkısı ile yaptığı dans sebebiyle hakkında soruşturma başlatıldığını açıklamış ve o günden bu yana yayın yapmamıştır.

Pqueen neden yayın açmıyor? Pelin Baynazoğlu kimdir?

Açılan soruşturma sonrasında Twitch yayıncısı Pqueen hakkında takipsizlik kararı verilmiştir. Baynazoğlu’nun Twitch yayınlarını bırakıp bırakmadığı kesin değildir. Bu nedenle yayın yapmadığı düşünülmektedir. Twitch yayınlarına geri döneceği hakkında henüz bir açıklama bulunmamaktadır.

Pelin Baynazoğlu (Pqueen) Kimdir?

18 Temmuz 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Pelin Baynazoğlu, yengeç burcudur. Küçük yaşlardan bu yana internet kafelerde bilgisayar oyunları oynayan Pqueen daha sonrasında Twitch yayınları yapmıştır.

Pqueen neden yayın açmıyor? Pelin Baynazoğlu kimdir? - Resim : 2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde yüksek lisans yaptığı için Kütahya şehrinde yaşamakta olan Pqueen, kendine özgü konuşma tarzı ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Pqueen neden yayın açmıyor? Pelin Baynazoğlu kimdir? ile ilgili etiketler Pelin Baynazoğlu Pqueen Twitch
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.