Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayın tarihi belli oldu! Mansur Yavaş Twitch yayını ne zaman?

Ünlü Twicth yayıncısı gamer Pqueen kısa süre önce duyurduğu Mansur Yavaş ile yapacağı yayının tarihi belli oldu. Sosyal medya hesaplarından dün tarihi duyurdu. Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayın tarihi açıklandıktan sonra geri sayım başladı.

Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayını için birçok kişi merak ile beklemekteydi. Twitch dünyasının başarılı ismi gamer Pqueen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı konuk edecek. Pqueen adı ile bilinen yayıncı Pelin Baynazoğlu dün sosyal medya hesaplarından yayın tarihini açıkladı.

Twitch’te yaklaşık olarak 1 Milyon takipçisi bulunan genç oyuncu “Pqueen ile Kimdir?”’de Mansur Yavaş’ı ağırlayacak.

Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayın tarihi belli oldu! Mansur Yavaş Twitch yayını ne zaman?

Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayını ne zaman?

Twitch yayıncısı oyuncu Pqueen dün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Mansur Yavaş’ı konuk edeceği tarihi açıkladı. Pqueen “Duyurmaktan büyük bir gurur duyuyorum 17 Mart 2021 çarşamba günü saat 20.00'da Pqueen ile Kimdir'in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. Şimdiden çok güzel bir sohbet olmasını ve herkesin keyifle izlemesini diliyorum.” Sözleri ile yayın tarihini takipçilerine duyurdu.

Twitch yayını sırasında Pqueen “Burası siyasi bir kanal değil Belediye Başkanı Mansur Yavaş kimdir değilde, Mansur Yavaş kimdir üzerine bir yayın olacak” dedi.

 

Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayın tarihi belli oldu! Mansur Yavaş Twitch yayını ne zaman? ile ilgili etiketler canlı yayın Pqueen Mansur Yavaş Twitch Pelin Baynazoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.