Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Sadakatsiz'e Geliyor! Yalancı Dizisi Ortada Kaldı! Senaryoda Değişiklik

Yeni sezon için geri sayım yapan Sadakatsiz dizisi için yeni bir oyuncunun adı daha gündeme geldi. Son olarak Kurşun dizisinde görev alan güzel oyuncunun Sadakatsiz ile anlaşmak üzere olduğu son gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz, yeni sezonun hemen öncesinde kadrosunu daha da güçlendirmeye çalışıyor.

Sezon finalinde Asya ile Derin’in içerisinde bulunduğu aracın uçuruma yuvarlanması sonrasında kimin sağ kalacağı izleyenler tarafından merak edilirken Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosuna bir oyuncunun daha katılacağı iddiaları kafalarda soru işareti oluşmasına sebebiyet verdi.

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Sadakatsiz'e Geliyor! Yalancı Dizisi Ortada Kaldı! Senaryoda Değişiklik

Uzunca bir zamandır ortalarda görünmeyen ve son olarak Kurşun dizisinde yer alan genç oyuncu Burçin Terzioğlu, özellikle de Poyraz Karayel’de canlandırdığı Ayşegül karakteri ile kendini oldukça sevdirmişti.

Daha önceki haftalarda rol arkadaşı İlker Kaleli ile ilgili sorun yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu, Instagram hesabından arkadaşını takibini bırakmıştı.Bir süredir spor eğitmeni Umut Duygu ile de aşk yaşayan Burçin Terzioğlu’nun adı bu haftalarda Süreç Film imzalı Yalancı isimli dizi ile de geçmekteydi.

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Sadakatsiz'e Geliyor! Yalancı Dizisi Ortada Kaldı! Senaryoda Değişiklik - Resim : 2

Son dönemde güzel oyuncunun hangi dizide rol alacağı merak edilirken Sadakatsiz hayranları da en çok bu sorunun yanıtını merak etmekte.

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Sadakatsiz'e Geliyor! Yalancı Dizisi Ortada Kaldı! Senaryoda Değişiklik ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu Sadakatsiz yalancı poyraz karayel ayşegül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.