Poyraz ile Haziran aşkı sona eriyor... Ada Masalı dizisinde son perde!

Yaz sezonunda Star TV ekranlarında başlayan ve oldukça sevilen Ada Masalı dizisini bekleyen tehlike hayranları korkuttu. Senaryosunda artık adım adım sonlara doğru gelinen dizide Haziran ile Poyraz arasındaki romantik aşk adeta zirve yaptı.

Ve Ada Masalı dizisinde artık sona doğru geliniyor. Salı akşamları Star TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Ada Masalı dizisi başrollerinde oynayan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un uyumu herkes tarafından çok beğeniliyor. Ancak bu hikayenin de sonu geliyor.

Ada Masalı’nın yeni bölümünde oldukça duygusal anlar yaşanacak. Birbirlerine deli gibi aşık olan Haziran ile Poyraz çifti baskılara daha fazla dayanamayarak az da olsa birbirlerinden uzak duracaklar. Haziran bu yaşananlar ile birlikte üzüntü içerisine düşerken Poyraz’ı ayrılığa iknaya çalışacak.

Poyraz ile Haziran aşkı sona eriyor... Ada Masalı dizisinde son perde!

Yağmur altında gerçekleştirilecek veda konuşması izleyenleri ekranları başına kilitleyecek. Tutkulu bir ayrılık sahnesi Haziran ile Poyraz çifti kadar Ada Masalı dizisinin de sonunu getirmeye yetecek. Ada Masalı’nın yeni bölümü böyle bir ipucunu izleyenlerine verirken diğer bir taraftan da dizinin ne zaman final yapacağı merak edilmekte.

Poyraz ile Haziran aşkı sona eriyor... Ada Masalı dizisinde son perde! - Resim : 2

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener’in eşlik ettiği Ada Masalı dizisi 13. bölümle 21 Eylül Salı akşamında Star TV ekranlarında olacak.

Poyraz ile Haziran aşkı sona eriyor... Ada Masalı dizisinde son perde! ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.