Power Rangers filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

27 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Power Rangers filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Power Rangers hangi kanalda? Power Rangers oyuncuları kimlerdir?

27 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Power Rangers adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Power Rangers filmi 2017 yılında vizyona girmiştir.

Power Rangers Filminin Konusu Nedir?

Yaşadıkları Angel Grove adlı küçük kasabanın ve tüm Dünya’nın bir uzaylı tehdit tarafından ortadan kaldırılmak üzere olduğunu öğrendiklerinde olağanüstü bir güç haline gelmeleri gereken beş sıradan genci anlatıyor. Kader tarafından seçilen kahramanlar, gezegeni kendilerinden başkasının kurtaramayacağını fark ederler ancak bunu yapmak için, gerçek hayattaki sorunlarının üstesinden gelmek zorunda kalacaklardır ve sonucunda Power Rangers olarak bir araya geleceklerdir.

90'ların kült televizyon dizisi olan Power Rangers serisini yeniden perdeye taşıyacan olan filmin yönetmen koltuğuna Dean Israelite oturuyor.

Power Rangers Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Dean Israelite

Oyuncular: Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott

Tür:  Aksiyon, Macera, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 24 Mart 2017 / 2s 4dk

Power Rangers filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV 27 Ekim Power Rangers izle konusu özeti nedir oyuncuları kim hangi kanalda yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.