Potanın Kraliçesi Survivor'a Veda Ediyor! 7 Haziran Survivor Elemesi İfşa Oldu!

Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. 7 Haziran Survivor kim elendi sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımların kıran kırana mücadelesi sonrası haftanınn eleme adayları da belli oldu. Eleme potasına 14 kez giren ve adada kalan Survivor Evrim Keklik'in elenmesi ifşa oldu.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. 7 Haziran Survivor kim elendi sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası adaya veda edecek 4 eleme adayı da belli oldu. Potanın Kraliçesi Survivor'a Veda Ediyor! 7 Haziran Survivor Elemesi İfşa Oldu!

7 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Ekranların en çok sevilen yarışmasında yani haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı. Sonuçlara göre Survivor Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı oldu. Survivor şampiyonu olma hayallerine veda edecek isim bu akşam toplanacak eleme konseyinde belli oluyor.

Potanın Kraliçesi Survivor 2022'e Veda Ediyor!

Survivor All Star'da 7 Haziran Eleme konseyi ifşa oldu. Eleme potasına 14 kez girerek rekor kıran Survivor Evrim Keklik elenen isim oldu.

Survivor Evrim Keklik'in elenmesinin ifşa olması birçok yarışmacının hayranını da adeta rahatlattı. Survivor Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz ve Anıl Berk Baki'nin aday olduğu konseyde en az SMS oyunu alan Evrim Keklik Survivor'a veda etti.

Potanın Kraliçesi Survivor'a Veda Ediyor! 7 Haziran Survivor Elemesi İfşa Oldu!

Evrim Keklik'in Survivor'a veda etmesi yarışmayı takip edenleri adeta sevince boğdu.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı?

Bu akşam oynanan Survivor Ödül oyunu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.