Potada play-off heyecanı bugün başlıyor!

Spor Toto Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final serileri bugün başlıyor. İki maç kazanan yarı finale adını yazdıracak.

Türk basketbolunda asıl gündem Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonluğu ama kıtanın en zorlu ikinci ulusal turnuvası olarak gösterilen Spor Toto Basketbol Ligi'nde play-off heyecanı başlıyor.

Normal sezonu son 2'de bitiren Halk Enerji TED Kolej ile BEST Balıkesir küme düşmüştü. Sıralamada ilk 8'de yer alan takımlar ise şampiyonu tayin edecek play-off maratonuna bugünden itibaren başlayacak. Normal sezonu 30 maçta 28 galibiyetle zirvede tamamlayan Fenerbahçe, EuroLig zaferinin ardından çeyrek final serisine yarın başlayacak.

YARI FİNALLER 5 MAÇ

Bugünkü çeyrek final maçlarında Beşiktaş Sompo Japan, Gaziantep Basketbol'u ağırlarken Anadolu Efes ile Galatasaray Odeabank karşılaşacak. İki galibiyete uzanan takımlar yarı finale çıkacak.

Yarı final serileri ise beş maç üzerinden oynanacak ve 3 maç kazanan turu geçecek. Final serisinde ise 4 maç kazanan şampiyon olacak.

Potada play-off heyecanı bugün başlıyor! ile ilgili etiketler Basketbol Galatasaray Beşiktaş Gaziantep Anadolu Efes play-off çeyrek final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.